Oddebollen 2020 ställs in

Sommarens upplaga av Oddebollen, 31/7 – 2/8, ställs in med anledning av de restriktioner som gäller på grund av den rådande coronapandemin. Detta beslutade arrangerande IK Oddevolds styrelse på ett extrainsatt styrelsemöte måndagen den 22 juni. Efter att ha genomfört turneringen 34 år i rad sedan starten 1986, har vi i år varit tvungna att fatta detta tråkiga men nödvändiga beslut.

Inför årets turnering har vi arbetat efter det schema vi följt i alla år gällande de omfattande förberedelser som behöver göras inför varje turnering. Vi har också, glädjande nog, kunnat konstatera, att antalet anmälda lag hela tiden överstigit de senaste årens tal, varvid vi räknade med nya spännande fotbollsdagar för alla våra flickor och pojkar.

Vi har avvaktat vårt beslut så läng som möjligt, men har till sist kommit fram till, att vi trots planerade speciella anpassningar inte kan nå upp till de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ställer. Det är tråkigt, att vi inte får välkomna alla spelare, ledare, funktionärer, domare, anhöriga och övrig publik, men det viktigaste för oss är säkerheten och att vi inte bidrar till ökad smittspridning.

Vi har redan påbörjat planeringen inför nästa års turnering och hoppas, att vi ses då i stället. Den kommer att genomföras fredag-söndag 6-8 augusti.

För er som redan betalt in avgifter finns två alternativ:

1) Ni låter avgifterna vara kvar hos oss eftersom ni vill delta i nästa års Oddebollen. Ni är då garanterade en plats i turneringen och slipper ev prishöjningar.

2) Vill ni ha tillbaka pengarna, betalar vi naturligtvis tillbaka alla inbetalda avgifter. Förutom mottagarnamn anger ni också clearingnr och kontonr alt bankgiro/postgiro.

Senast den 15 augusti 2020 vill vi ha svar från er hur ni vill göra.

Välkomna till Oddebollen den 6-8 augusti 2021.------------------


Välkomna till den 35:e upplagan av fotbollsturneringen Oddebollen!

Under tre sommardagar spelar ca 200 lag fotboll på elva naturgräsplaner på underbara Gustavsberg i Uddevalla. Mellan matcherna kan du bada både i havet och i utomhuspoolen ett stenkast bort.

Elva gräsplaner samlade vid havet
De flesta matcherna spelas på Bodelefältets elva naturgräsplaner vid Gustafsberg men även några andra planer runt i Uddevalla samt konstgräs kommer att användas.


Minst fem matcher och bra spelschema
Alla lag är garanterade fem matcher med minst en match per dag och vanligtvis 2+2+1. Vi säkerställer alltid manuellt att lottning och schema blir så bra som möjligt!


Först grundspel i serieform med 3-4 matcher/lag och efter det A- och B-slutspel för 13-17 år. 10-12 år spelar utom tävlan och utan slutspel.

Massa roligt vid sidan av planen
Havet med sköna bad 200m bort. Utomhuspool precis bredvid planerna. Välsorterad kiosk med mat och fika. FotbollsCompaniet på plats med roliga aktiviteter. Strandpromenad och turbåtar in till Uddevalla.


Välkomna till Oddebollen 2020!

Ladda gärna ner inbjudan som PDF!


Anacka Intemp Länsförsäkringar Serneke Motivera Uddevallahem Skyltbolaget Biliv Hyrbilar Sparlunds Destination Uddevalla Uddevalla Kommun