Vi planerar att genomföra Oddebollen 2020 på samma sätt som tidigare år

Vi har fått en del frågor huruvida Oddebollen 2020 kommer att genomföras och vårt svar har varit och är, att vi planerar att göra det.

Vi följer naturligtvis noggrant de beslut och rekommendationer som ges från folkhälsomyndigheten, regeringen och Svenska Fotbollförbundet, men i nuläget arbetar vi mot att kunna genomföra den 35:e upplagan av Oddebollen.

Hela tiden är vi på daglig basis observanta på utvecklingen för kunna försäkra oss om att inte riskera hälsan för våra ungdomar, publik, domare och funktionärer.

Det är i dag drygt fyra månader kvar till Oddebollen drar igång och vår förhoppning är att kunna bjuda på samma fotbollsfest som vi gjort under så många år, där spännande fotbollsmatcher i kombination med salta bad varit en bidragande orsak till att våra deltagare trivts så bra.

Hittills har antalet anmälda lag varit i nivå med de senaste årens, så vi tror att vi återigen kommer att nå upp till runt 200 deltagande lag.

Ni är välkomna att anmäla er till Oddebollen 2020 och när det gäller avbokningar, får ni ALLTID tillbaka HELA DELTAGARAVGIFTEN om ni inte deltar i turneringen ända fram till och med söndagen den 26 juli.

------------------

Välkomna till den 35:e upplagan av fotbollsturneringen Oddebollen!

Under tre sommardagar spelar ca 200 lag fotboll på elva naturgräsplaner på underbara Gustavsberg i Uddevalla. Mellan matcherna kan du bada både i havet och i utomhuspoolen ett stenkast bort.

Elva gräsplaner samlade vid havet
De flesta matcherna spelas på Bodelefältets elva naturgräsplaner vid Gustafsberg men även några andra planer runt i Uddevalla samt konstgräs kommer att användas.

Minst fem matcher och bra spelschema
Alla lag är garanterade fem matcher med minst en match per dag och vanligtvis 2+2+1. Vi säkerställer alltid manuellt att lottning och schema blir så bra som möjligt!

Först grundspel i serieform med 3-4 matcher/lag och efter det A- och B-slutspel för 13-17 år. 10-12 år spelar utom tävlan och utan slutspel.

Massa roligt vid sidan av planen
Havet med sköna bad 200m bort. Utomhuspool precis bredvid planerna. Välsorterad kiosk med mat och fika. FotbollsCompaniet på plats med roliga aktiviteter. Strandpromenad och turbåtar in till Uddevalla.

Välkomna till Oddebollen 2020!

Ladda gärna ner inbjudan som PDF!


Intemp Länsförsäkringar Serneke Motivera Uddevallahem Skyltbolaget Biliv Hyrbilar Sparlunds Destination Uddevalla Uddevalla Kommun